L’Hospital avui

Ubicat al número 14 de la Rambla Vella de Tarragona, l’hospital disposa actualment de més de 200 llits: 177 d’internament convencionals, 10 de cirugia major ambulatòria, 3 d’hosptial de dia i 9 de cures intensives. A més de 18 boxs d’urgències i 3 bressols de pediatria. També té amb 6 sales d’operacions (5 de cirurgia major i una de parts), dues sales de cirurgia menor i una sala de parts.

L’hospital ofereix un ampli ventall de serveis sanitaris en els tres grans àmbits:

Especialitats mèdiques: Al·lèrgia, Aparell digestiu, Cardiologia, Dermatologia, Endocrinologia, Hematologia i Hemoteràpia, Medicina interna, Medicina intensiva, Nefrologia, Neurologia, Oncologia, Pediatria, Pneumologia i Reumatologia.

Especialitats quirúrgiques: Cirurgia General, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Cirurgia Maxil·lofacial, Cirurgia Vascular, Obstetrícia i ginecologia, Oftalmologia, Otorinolaringologia i Urologia.

Serveis centrals: Anàlisis clíniques, Anatomia Patològica, Anestesiologia i Reanimació, Diagnòstic per la imatge, Farmàcia, Medicina de l’Esport, Rehabilitació, Urgències i Unitat de cures intensives.